• Home
  • Information
  • News & Announcements
  • Είναι η στιγμή να υπογράψουμε για ένα υγιές μέλλον!

Είναι η στιγμή να υπογράψουμε για ένα υγιές μέλλον!

Tuesday, 18 July 2023, 18:15

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέλαβε μια ευαισθητοποίηση που ξεπερνά τα σύνορα, ενθαρρύνοντας τους Ευρωπαίους να αναγνωρίσουν τις αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος στην ανθρώπινη υγεία. Η προσπάθεια έχει ως επίκεντρο τη συλλογή υπογραφών από πολίτες, με στόχο για την Κύπρο τις 4230 υπογραφές. Το εντυπωσιακό αυτό εγχείρημα συντονίζεται από την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ).

 

Αυτή η πρωτοβουλία σας παρέχει την ευκαιρία να ενισχύσετε την προσπάθεια για έναν υγιή πληθυσμό, ένα υγιές περιβάλλον και μια υγιή Ευρώπη, ελεύθερη από καπνό. Όλοι οι πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω δικαιούνται να υπογράψουν και να εκφράσουν την υποστήριξή τους σε αυτήν την σημαντική υπόθεση.

 

Για να υπογράψετε και να προσθέσετε τη δική σας φωνή στην καμπάνια, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: https://tfe-cy.ensp.network/. Απλά επιλέξτε "Υπόγραψε τώρα", επιλέξτε Cyprus, εισαγάγετε τα δικά σας προσωπικά στοιχεία και κάντε κλικ στο κουμπί "support". Με την υπογραφή σας, εκφράζετε την υποστήριξή σας για μια ζωή χωρίς καπνό και συμβάλλετε στην προώθηση της υγείας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Είναι η στιγμή να αλλάξουμε το πως βλέπουμε τον καπνό. Είναι η στιγμή να δράσουμε. Είναι η στιγμή να υπογράψουμε για ένα υγιές μέλλον!