Ο Δήμαρχος

 • Αγαπητέ Δημότη / Επισκέπτη,

  Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Γερμασόγειας.

  Με αυτό το ηλεκτρονικό μέσo επικοινωνίας, ο Δήμος Γερμασόγειας προσφέρει μια νέα διάσταση στην επικοινωνία του μαζί σας και μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το έργο που επιτελείται από το Δήμο.

  Το ηλεκτρονικό αυτό μέσο προσφέρεται σε πρώτο στάδιο για την εγκαθίδρυση αμφίδρομης πληροφόρησης καθ’ όλο το 24ωρο και σε δεύτερο στάδιο στην παροχή δυνατότητας άμεσης εξυπηρέτησης σε πολλά θέματα που υπό κανονικές συνθήκες θα απαιτείτο η προσωπική σας παρουσία.

  Στις σελίδες του Δήμου Γερμασόγειας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη μας, τις δραστηριότητες του Δημοτικού Συμβουλίου, τις Υπηρεσίες του Δήμου και άλλες βοηθητικές αλλά χρήσιμες πληροφορίες που ενδιαφέρουν κάθε δημότη, αλλά και κάθε επισκέπτη ντόπιο και ξένο.

  Επιπρόσθετα η παρουσία μας στο διαδίκτυο σκοπό έχει να προβάλει διεθνώς την τουριστική βιομηχανία της πόλης μας και το τουριστικό της προϊόν και να δώσει την ευκαιρία στον κάθε ξένο επισκέπτη να εξασφαλίσει όλη την αναγκαία πληροφόρηση που θα τον βοηθήσει να επιλέξει το χώρο των διακοπών του.

  Από μέρους μου και από μέρους των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου σας χαιρετώ και σας συγχαίρω όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη της Γερμασόγειας με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης και όμορφης πόλης με  ανθρώπινο πρόσωπο που να είναι οργανωμένη και λειτουργική για μας και τα παιδία μας.

  Ο Δήμαρχος

   

  • Διαχειριστική Επιτροπή
 • Σύντομα κοντά σας...
 • Σύντομα κοντά σας...
 • Σύντομα κοντά σας...
Powered by Technomart