Εκδήλωση Εκτίμησης στους Ήρωες του Δήμου Γερμασόγειας

Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023, 15:42

Ο Δήμος Γερμασόγειας με μεγάλη τιμή ανακοινώνει την Ανοικτή Πρόσκληση προς όλους τους συγγενείς και εκτιμητές του έργου των εθελοντών κατοίκων Γερμασόγειας, που συμμετείχαν με θάρρος και αφοσίωση στους Α' και Β' Βαλκανικούς και Παγκόσμιους Πολέμους. Η εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, στις 10:00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, έχει σκοπό την τίμηση της μνήμης και του έργου τους.

Στην τελετή θα αποκαλυφθεί μια μαρμάρινη πλάκα που ανεγέρθηκε προς τιμήν των ήρωων αυτών, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης για τη θυσία και την αφοσίωση τους προς την πατρίδα. Ο εξοχότατος Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αγιασμό, χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Γερμασόγειας κ. Κυριάκο Ξυδιά και ομιλία από τον Εξοχότατο Πρέσβη της Ελλάδος. Η Χορωδία του Δήμου Γερμασόγειας υπό τη διεύθυνση του κ. Σόλωνα Κλαδά θα προσφέρει μουσικές στιγμές, ενώ θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση για τους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμος Γερμασόγειας καλεί όλους τους κατοίκους και φίλους του Δήμου να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την ιστορική και σημαντική εκδήλωση, γιορτάζοντας την αξιομνημόνευτη συμβολή των εθελοντών της Γερμασόγειας στην παγκόσμια ιστορία.

 

Από το Δήμο Γερμασόγειας,

Οκτώβριος, 2023.

Έντυπα

Powered by Technomart