Εκδρομές Δήμου Γερμασόγειας για Συνταξιούχους

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 01:51

Ο Δήμος Γερμασόγειας διοργανώνει ΜΟΝΟΝ για δημότες συνταξιούχους τις πιο κάτω εκδρομές:

Α) Διήμερη εκδρομή στον Αγρό, στο ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, 2024, (1 διανυκτέρευση, 2 μέρες) με πλήρη διατροφή (full board), περιλαμβάνοντας δείπνο το Σάββατο με ένα κυπριακό ποτό, πρόγευμα και γεύμα την Κυριακή με ένα κυπριακό ποτό. Η εισφορά των συνταξιούχων είναι 70 ευρώ για το μονόκλινο δωμάτιο, 40 ευρώ το άτομο για το δίκλινο δωμάτιο, 35 ευρώ το άτομο για το τρίκλινο δωμάτιο, 30 ευρώ το άτομο για το τετράκλινο δωμάτιο. Τα υπόλοιπα έξοδα θα καταβληθούν από τον Δήμο.

Β) Μονοήμερη εκδρομή το Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024, στην περιοχή της Πιτσιλιάς και Τροόδους, με γεύμα και ένα κυπριακό ποτό στο ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό. Η συμμετοχή των συνταξιούχων είναι δωρεάν. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για τις κρατήσεις της διήμερης εκδρομής (20-21 Απριλίου 2024) θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, καθώς τα δωμάτια είναι περιορισμένα και για αυτόν τον λόγο προπληρωτέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο κ. Κυριάκο Ηλιάδη, στο τηλέφωνο 99360654.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ.

Έντυπα

Powered by Technomart