• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα & Ανακοινώσεις
  • Συμμετοχή του Δημάρχου Κυριάκου Ξυδιά στο Διεθνές Συνέδριο για το Μέλλον των Πόλεων στην Αθήνα

Συμμετοχή του Δημάρχου Κυριάκου Ξυδιά στο Διεθνές Συνέδριο για το Μέλλον των Πόλεων στην Αθήνα

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024, 00:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

Συμμετοχή του Δημάρχου Κυριάκου Ξυδιά στο Διεθνές Συνέδριο για το Μέλλον των Πόλεων στην Αθήνα

Τον Δήμο Γερμασόγειας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Κυριάκος Ξυδιάς στο συνέδριο για το μέλλον των πόλεων «Future of Cities Conference” που διεξήχθη στην Αθήνα στις 12 Μαρτίου 2024.

Το συνέδριο εξέτασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις και τον ρόλο της τεχνολογίας στην ψηφιακή και πράσινη μετάβαση αυτών.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων.Ο Κυριάκος Ξυδιάς στην ομιλία του παρουσίασε τις ψηφιακές πρωτοβουλίες του Δήμου Γερμασόγειας και τα σημαντικά αποτελέσματα αυτών ενώ αναφέρθηκε στις προκλήσεις που ο νέος συνενωμένος Δήμος Ανατολικής Λεμεσού θα κληθεί να ανταποκριθεί. Ο τίτλος της ομιλίας του ήταν «Ψηφιακός Πολιτοκεντρικός Δήμος: το παράδειγμα του Δήμου Γερμασόγειας».

Στο συνέδριο συμμετείχαν Δήμαρχοι, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων του δημοσίου τομέα και εταιρίες.

Γερμασόγεια, 14 Μαρτίου 2024

(Φωτογραφίες: Στιγμιότυπα από την ομιλία του Δημάρχου Γερμασόγειας στο Συνέδριο, ο κ. Ξυδιάς μαζί με τον πρώτο Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ Γρηγόρη Κωνσταντέλιο και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας Δημήτρη Παπαστεργίου.)

Φωτογραφίες

Powered by Technomart