ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2024

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 20:58

 

Ο Δήμος Γερμασόγειας διοργανώνει και φέτος τις Πασχαλινές εκδηλώσεις, για αναβίωση των ηθών και εθίμων του τόπου μας, προσβλέποντας στην παρουσία όλων των δημοτών και επισκεπτών της Γερμασόγειας, ώστε να δοθεί ένα ιδιαίτερο νόημα σ' αυτήν την προσπάθεια.

Για το σκοπό αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο κατάρτισε το ακόλουθο πρόγραμμα:-

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ - 6/5/2024

Το απόγευμα, στις 4.00 μ.μ., θα οργανωθούν παραδοσιακά παιγνίδια (σακκουλοδρομίες, κουταλοδρομίες, παιχνίδι με το πορτοκάλι/λεμόνι, σχοινί- κάτεργο, κ.α.) στο πάρκο των Κυνηγών, δίπλα από το γήπεδο (πλαστικό χλοοτάπητα) στην οδό Ποταμιάς στη Γερμασόγεια.

Στον ίδιο χώρο, στα πλαίσια της εκδήλωσης:-

* θα παρουσιαστεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τις Χορευτικές Ομάδες Παιδιών και Ενήλικων του Πολιτιστικού Ομίλου Γερμασόγειας.

* Μουσική από επαγγελματία Dj.

* Θα υπάρχουν φουσκωτά για τα μικρά παιδιά.

* Το βράδυ στις 7.15 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί τόμπολα, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο ΣΚΕ Γερμασόγειας.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – 7/5/2024

Το απόγευμα, στις 4.00 μ.μ., θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ «Παντρεμένων - Ελεύθερων» στο γήπεδο (πλαστικό χλοοτάπητα) στην οδό Ποταμιάς στη Γερμασόγεια.

Το βράδυ στις 8:00 μ.μ., το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου

Γερμασόγειας θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ ΦΑΧΤΟΡΕΣ 2024» του Δημήτρη Αγαθαγγέλου, στο Υπαίθριο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου στην οδό Αρχ. Σωφρονίου στη Γερμασόγεια. Λαμβάνουν μέρος: Πανίκος Λουρουτζιάτης, Γιώργος Βίκτωρος, Γιώργος Χριστοφόρου, Σωτήρης Γρηγορίου, Τάκης Αριστοτέλους, Φίλιππος Φιλίππου, Χρίστος Χαραλάμπους και Δημήτρης Αγαθαγγέλου. Είσοδος Ελεύθερη.

Πολλές ευχές για Καλή Ανάσταση

& Καλό Πάσχα!

Φωτογραφίες

Έντυπα

Powered by Technomart